Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Program zasedání - pdf | 43 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Jednací řád DSP AI - draft - pdf | 161 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Výsledky přijímacího řízení do DSP 2023/2024 - pdf | 195 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Mr Asante - pdf | 938 kB |
Mr Isheyemi - pdf | 964 kB |
Mgr. Kaplan - pdf | 924 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Hodnocení činnosti školitelů AI 2023 - pdf | 152 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Program zasedání - pdf | 55 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Výsledky přijímacího řízení do DSP 2023/2024 - pdf | 195 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Mr Alameri - pdf | 1.35 MB |
Mr Bikila - pdf | 1.03 MB |
Ing. Fořt - pdf | 1.04 MB |
Mr Igbinovia - pdf | 1.12 MB |
Ing. Jech - pdf | 1.07 MB |
Ing. Krátký - pdf | 1.01 MB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Mr Igbinovia - pdf | 508 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Hodnocení činnosti školitelů AI 2023 - pdf | 152 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Program zasedání - pdf | 62 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Výsledky přijímacího řízení do DSP 2023/2024 - pdf | 195 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Mr Claramount Ruiz - pdf | 1.27 MB |
Mr Mesic - pdf | 991 kB |
Ms Toseafa - pdf | 1.02 MB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Mr Belludi - pdf | 966 kB |
Mr Kasolo - pdf | 932 kB |
Mr Kebede - pdf | 964 kB |
Ing. Litera - pdf | 933 kB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Mr Febiri - pdf | 1.56 MB |
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Hodnocení činnosti školitelů SII/SEI 2023 - pdf | 142 kB |
Smlouvy o spolupráci při zajištění odborné praxe studentů Fakulty ekonomicko-správní Univerzity Pardubice
Soubory ke stažení | Velikost |
---|---|
Česká jezdecká federace - pdf | 1.25 MB |
HOCKEY CLUB DYNAMO Pardubice - pdf | 1.58 MB |
ŠAK Pardubice, Benešovka, z. s. - pdf | 1.51 MB |
Fotbalový klub Pardubice, a.s. - pdf | 1.52 MB |
HOCKEY CLUB UNI Pardubice - pdf | 1.18 MB |
Informujeme vás o technologické změně služby zajišťující ověřování při přístupu ke službám Office 365, která proběhne v odpoledních hodinách v úterý 25. 8. 2020.
Změna se týká způsobu ověření přihlašovacích údajů do Office 365 prostřednictvím webových služeb. Vaše jméno a heslo se nemění.
Doposud jste byli po zadání přihlašovacího jména ve tvaru NetID@upce.cz přesměrováni na stránku, jejíž adresa začínala na „https://adfs.upce.cz/...“, kde jste následně zadávali heslo:
Po této změně již nebude tato stránka pro ověření hesla používána, místo ní budete heslo zadávat na stránce https://login.microsoftonline.com/...:
Tato změna se týká přístupu ke službám Office 365. Služby poskytované v rámci interních informačních systémů se nadále ověřují vůči stránce „https://idp.upce.cz/…“, která zůstává beze změny.
V důsledku výše uvedené změny mohou některá mobilní zařízení (telefony, tablety, …), která jsou prostřednictvím vašeho účtu připojena k Office 365, vyžadovat jednorázově opětovné zadání hesla, nebo znovu přihlášení ke službám Office 365.
Talentované studenty, kteří mají vynikající studijní výsledky nebo jsou aktivní ve vědecké a tvůrčí činnosti, oceňuje univerzita formou stipendií. Další stipendia vyplácíme posluchačům, kteří potřebují finanční pomoc, např. formou ubytovacího stipendia, sociálních stipendií nebo v mimořádně tíživé situaci apod.
Nárok na stipendium vzniká při splnění určitých, přesně daných podmínek, které vycházejí ze zákonných norem. Výplatu konkrétního typu stipendia pak upravuje stipendijní řád a univerzitní směrnice.
Aktuální výši vyplácených stipendií najdete na Stipendia.
Označování látek způsobujících alergii nebo nesnášenlivost v pokrmech vyrobených v menze
Od 13.prosince 2014 má menza povinnost zabezpečit nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011, o poskytování informací o potravinách spotřebitelům. Toto nařízení, ukládá provozovatelům stravovacích zařízení povinnost informovat zákazníky o látkách způsobujících alergii nebo nesnášenlivost, obsažených v pokrmech, včetně nápojů.
V příloze II tohoto nařízení je definován výčet 14 skupin látek, které pokud byly při výrobě pokrmů použité, případně jsou obsaženy v použitých surovinách a v konečném výrobku jsou stále přítomné, byť v pozměněné podobě, musí být čitelně a viditelně uveden.
Menza bude tuto povinnost naplňovat zveřejňováním čísel skupin alergenů, které byly dle informace od dodavatelů, obsaženy v surovinách použitých na výrobu pokrmu. Seznam čísel alergenů bude uváděn v závorce za názvem pokrmu uvedeným v jídelníčku. Současně bude na nástěnkách i na webových stránkách menzy zveřejněn seznam skupin alergenů, aby strávníci mohli identifikovat jaké alergeny jsou čísly označeny.
Strávníky menzy chci ujistit, že kvalita vyrobených pokrmů se nemění a zveřejněný seznam alergenů za názvem pokrmu rozhodně neznamená, že jsme v menze začali vařit z méně kvalitních surovin
Látky způsobující alergii nebo nesnášenlivost uvedené v příloze II nařízení (EU) č. 1169/2011
1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1);
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1);
c) glukózových sirupů na bázi ječmene;
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
2. Korýši a výrobky nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1);
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji;
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji;
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu;
b) laktitolu
8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO 2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt
Správa kolejí a menzy Univerzity Pardubice